‘Niet-zwangere’ hond voedt zwerfkitten en slaagt erin haar leven te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een niet-zwangere hond begon een zwerfkitten te voeden en slaagt erin haar leven te redden

Katten en honden worden vaak gezien als natuurlijke vijanden, maar dit komt vooral voor in films. In het echt leven blijken ze vaak beste vrienden te zijn en dat wordt in dit verhaal duidelijk bevestigd. 

zwerfkitten-voeden-2

Mensen die aan het winkelen waren bij een winkel van Home Depot in South Carolina in de Verenigde Staten hoorde de hele tijd een hond blaffen. Het leek wel of het dier om hulp schreeuwde en daarom namen de mensen contact op met Anderson County Animal Control.

Toen de mensen van de organisatie ter plekke kwamen zagen ze een kleine Shih Tzu in een ravijn terwijl zij een kitten beschermde. 

Officier Michelle Smith kwam als eerste ter plaatse en zag de hond liggen. Op dat moment realiseerde zij zich dat hond zeer waarschijnlijk uit zichzelf het ravijn in is gegaan om het weeskatje te helpen. 

Het hondje kon heel makkelijk naar boven lopen en koos er toch voor om te blijven zitten bij de kitten. Toen werd het helemaal duidelijk dat de hond probeerde om het leven van de kitten te redden. Ze weigerde om de kitten alleen te laten en wachtte net zolang tot er hulp arriveerde. 

zwerfkitten-voeden

Gelukkig kwam deze hulp ook en werd het tweetal overgebracht naar Anderson County Paws. Vanaf het eerste moment dat ze binnen werden gebracht, stalen ze meteen de harten van het personeel en iedere dierenliefhebber over de hele wereld. 

De hond had nog melk in haar van een eerdere zwangerschap en wist op die manier de kitten te voeren. De hond kreeg de naam Goldie en de kat kreeg de naam Kate. 

Joe en zijn vrouw zagen het nieuws van dit duo voorbij komen en waren gelijk in de ban van het tweetal. Daarom deden ze een oproep of ze hun mochten adopteren, want Goldie en Kate deden hun heel erg herinneren aan hun vorige kat en hond die binnen twee maanden van elkaar waren gestorven. 

Door deze oproep hebben Goldie en Kate nu voor de rest van hun leven een heel mooi thuis.

Beeld Autoriteit: YouTube | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts