Hond wacht 4 dagen op de brug nadat zijn baasje naar beneden is gesprongen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn niet voor niets de populairste huisdieren van de mens. Je kunt altijd op ze bouwen, want ze zijn erg vriendelijk en heel erg loyaal.

Geen mens kan de loyaliteit van een hond evenaren en dat bewijst deze video heel goed. 

In Wuhan in China is een hele hoge brug waar regelmatig mensen die het leven niet meer zien zitten vanaf springen.trouwe-hond

Dit is een heel triest gegeven en daarom is het belangrijk dat als je zelf in de put zit en je het allemaal niet meer weet, je met iemand gaat praten over de problemen, want er is altijd een oplossing al lijkt dat soms niet zo. 

Dit lieve hondje zag zijn baasje van de brug in Wuhan springen, maar weigerde te accepteren dat hij zijn beste vriend was verloren. De pup leek er niets van te snappen en bleef maar zitten. 

Uiteindelijk bleef de trouwe hond vier dagen wachten op de Yangtze-brug in de hoop dat zijn baasje op een gegeven moment zou aan komen lopen om hem weer lekker mee te nemen voor een wandeling. 

trouwe-hond-2

Iemand die in de buurt van het baasje woonde, hoorde wat er met hem was gebeurd. Hij wist ook dat de hond nog steeds op de brug aan het wachten was en daarom besloot hij om de verdrietige hond te adopteren en hem zo goed mogelijk proberen te verzorgen.

Toch verzachtte dit de pijn niet en liep de pup weer weg om bij zijn baasje te zijn. 

De man die de hond heeft geadopteerd, kon hem niet meer vinden en heeft daarom de hulp ingeschakeld van Wuhan Small Animal Protection Association.

Met hun hulp proberen ze de puppy te lokaliseren, zodat ze hem de liefde kunnen geven die hij op dit moment zo keihard nodig heeft. 

Beeld Autoriteit: Zoo Land | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts