Maak kennis met ‘Cat’ de pluizige Duo-Penotti kitten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Op deze wereld zijn er heel veel verschillende katten die allemaal mooi zijn op hun eigen manier. Toch  zijn er een aantal kanten die met hun verschijning overal bovenuit springen. Dit bloedmooie katje komt uit Thailand en verovert alle harten op het internet. 

tweekleurig-gezicht-2

Deze perfect kat heeft een heel bijzonder kopje. Haar kop is door de verschillende kleuren van haar vacht als het ware in tweeën verdeeld en dat geeft een uniek effect. Hoe bijzonder het uiterlijk van de kat is, des te normaler is de naam.

Deze kat heet namelijk Cat. In de bio van het Instagram-kanaal van Cat wordt er uitleg over de naam gegeven door de eigenaar.

Zij zegt dat katten zichzelf ook katten noemen en daarom vindt hij de naam Cat uiterst geschikt.

Er wordt aangenomen dat katten met tweekleurige kenmerken het resultaat zijn van genetische chimerisme, dit is een zeldzame natuurlijke gebeurtenis waarbij een individu is opgebouwd uit cellen afkomstig van minimaal twee verschillende originele eieren. 

tweekleurig-gezicht

Cat leeft met zijn gezin in het noordoosten van Thailand en hij is op 23 augustus in 2018 geboren. Dat betekent dat hij bijna twee jaar oud wordt. Cat is een kruising tussen Perzisch en Schots.

In zijn stamboom is te zien dat hij precies van allebei de helft is, maar dit is vooral goed te zien door de scheiding van kleur op het kopje. 

Cat zijn favoriete bezigheid is het jagen op kakkerlakken en daarnaast vindt hij het ook fantastisch om met wc-papier te spelen. Zijn baasje is daar wel iets minder enthousiast over, omdat het een hele grote rotzooi oplevert.

Ze geeft aan dat ze enorm veel van haar kat houdt en daarom ziet ze het af en toe door de vingers. 

Beeld Autoriteit:SlideShow Of Animals | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts