Talentvolle 7-jarige steelt harten met schaatsoptreden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ieder mens is wel goed in iets, maar sommige mensen hebben echt heel veel talent waar niemand aan kan tippen.

Dit enorme talent is vaak op hele jonge leeftijd zichtbaar, waardoor deze kinderen de ene prijs na de andere winnen.

Vaak is het nog wel een hele opgave om je talent om te zetten in prestaties.

engelachtige-optreden-2

De 13-jarige Gia Kokotakis is nog erg jong, maar heeft nu al ongelooflijke prestaties behaald in haar competitieve schaatscarrière. Hier zien we de deelname van Gia aan de LA Open Artistic.

Op dit moment is ze pas zeven jaar oud en wist ze de derde plaats te behalen. Om deze te bereiken moest ze een meisje van 14 jaar oud verslaan, dit houdt in dat dat meisje 2 keer zo oud was als Gia. 

Tijdens dit optreden schaatst ze op het nummer ‘You Raise Me Up’. Het is heel bijzonder om te zien dat iemand op deze leeftijd al over zulke technieken beschikt.

engelachtige-optreden

De passie voor schaatsen straalt van het meisje af en dat is ook de reden dat deze video inmiddels al bijna vijf miljoen keer is bekeken. 

Op 13-jarige leeftijd ging nog steeds erg goed met het meisje uit Santa Monica, want bij de Amerikaanse kampioenschappen kunstschaatsen in 2015 heeft ze een bronzen medaille behaald.

Tijdens dit kampioenschap liet ze zien dat ze nog lang niet alles heeft laten zien, want daar haalde ze een persoonlijk record van 99,43 punten en deed ze een bepaalde beweging die nog nooit eerder door een schaatser is vertoond. 

Gia traint in totaal 23 uur per week en laat daarmee niets aan het toeval over. Dit laat zien dat je er met alleen talent nog lang niet bent. Wanneer je talent combineert met hard werken dan ben je bijna niet meer te verslaan. 

[adinserter block=”5″]

Het spraakmakende filmpje hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts