Assistent-directeur ligt op de grond om een ​​8-jarig kind met speciale behoeften te troosten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Overal ter wereld zijn volwassenen en kinderen met speciale behoeften. Dit is iets dood normaals! Wij zijn ervan overtuigd dat deze mensen de wereld een stukje mooier maken.

Zij zitten namelijk vol mooie intenties, oprechtheid en kunnen het geluk zien in kleine dingen. Daarom vinden wij ook dat deze mensen met veel respect behandeld moeten worden, net als een ander! De assistent-directeur in deze video, is het daar ook mee eens! 

een-kind-troosten-2

LJ is een jongeman met speciale behoeften. Volgens zijn moeder is het een vrolijk kind, met veel energie. Hij is alles behalve verlegen en geniet van aandacht. Het gebeurd niet vaak dat er iets mis is met LJ, dus daarom was ze extra verbaasd toen ze dit moment vastlegde.

LJ was verdrietig op school en begon op de grond van het schoolplein te liggen. Om LJ beter te laten voelen, kwam zijn schoolmeester tegenover hem liggen en begon hem op deze manier te troosten. De moeder van LJ vindt dit een liefdevolle en waardige actie van de leraar. 

een-kind-troosten

LJ was gewoon klaar met de dag en was klaar om naar huis te gaan. De bus duurde wat langer dan normaal en daarom besloot LJ om op de grond te gaan liggen. Mr. Smith zag dit en begon tegenover hem te liggen om samen te wachten.

Zijn moeder vindt dit een coole actie en is hier erg over te spreken. Ook LJ vond dit een leuke actie van Mr. Smith. Zijn moeder is vooral blij om te zien dat een ander volwassen iemand iets geeft om het welzijn van een ander kind.

In deze wereld waarin we nu leven spreekt dat namelijk niet voor zich. 

Beeld Autoriteit:NBC4 Columbus | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts