Moeder likt 21-jarige dochter elke ochtend wakker ‘als een puppy’ 


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Tussen moeder en dochter bestaat er vaak een hele speciale band. Ze zijn beste vriendinnen en er kan bijna nooit iemand tussen komen. Soms is deze relatie zo sterk dat het er voor vreemden erg raar uit kan zien.

Marcia en haar dochter Alena spelen iedere dag in huis een potje tikkertje.

Dit is begonnen omdat Alena vroeger een hele slechte conditie had. Dit komt doordat ze lijdt aan een bepaalde aandoening.

speciale-band-2

Om haar wat fitter te krijgen bedacht haar moeder een spelletje en zei ze: “Pak me dan”. Alena deed er dan alles aan om haar moeder te pakken te krijgen en uiteindelijk waren ze tikkertje aan het spelen. 

Dit bleek erg goed te zijn voor de gezondheid van Alena en daarom doen ze dat nu iedere dag.

Het is leuk om te zien dat ze er allebei ook zoveel plezier aan beleven. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar dit houdt de moeder en dochter niet tegen.

Ze geven ook aan dat sommige mensen commentaar hebben op het gedrag, omdat ze vinden dat Alena zich moet gedragen als iemand van 21 en niet iemand van 4. 

speciale-band

Als ze haar moeder eenmaal te pakken heeft, geeft ze haar verschillende kusjes op haar wang en stopt ze bijna niet meer. 

De dames lijken enorm veel op elkaar en ze voelen zich ook meer als zussen dan moeder en dochter.

Veel mensen hebben opmerkingen over het duo, maar dat zit hun niet in de weg. Ze doen lekker wat ze zelf willen en dat is genieten van elkaar. Wij kunnen in de geval niets anders zeggen dat ze dat fantastisch doen.

Het spraakmakende filmpje hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts