Volwassen man zet val voor minderjarig meisje en zit uiteindelijk zelf als een ‘muis in de val’ 😲🤔


In dit verhaal zet Alberto Stegeman een val voor een man die een minderjarig meisje wilde lokken

Alberto Stegeman zet val op voor pedofiel die minderjarig meisje wilde pakken. Door de undercoveractie van Alberto Stegeman is in ieder geval een meisje in veiligheid gebracht en aan het gedrag van de man te zien, was zij niet het enige slachtoffer.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de val onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.val 2a
© SBS 6

Waardevolle inleiding over veiligheid

Als vader wil je je kleine meisje altijd in veiligheid brengen en de gedachte dat ze op een dag slachtoffer wordt van een pedofiel geeft je al kippenvel.

Alleen blijft dit gelukkig voor de meeste vaders alleen een gedachte, maar sommige vaders overkomt het ondenkbare toch en wordt hun kleine meisje misbruikt door een vieze man.

val 3a
© SBS 6

Vanaf dit moment staat geen enkele vader meer voor zichzelf in en kan het flink uit de hand lopen, wanneer een vader de pedofiel te pakken krijgt.

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video zien we een fragment uit het programma: ‘Undercover in Nederland’ van Alberto Stegeman.

Hij kreeg een tip van een vader, die zei dat hij een beetje een raar gevoel kreeg bij het contact van zijn dochter. Alberto ging op onderzoek uit en het gevoel van de vader klopte inderdaad.

Alberto deed zich voor als het meisje om zo contact met de man te krijgen en met succes.

De man dacht dat hij op afspraak ging met een minderjarig meisje, maar in plaats daarvan stond Alberto Stegeman er om de man eens flink te confronteren.

val 1a
© SBS 6

De vader kon zijn woede bijna niet meer in bedwang houden en liep daarom maar weg. Het is erg fijn dat meneer Stegeman dit meisje in veiligheid heeft weten te brengen, en de man gaat voor een flinke tijd de bak in.

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de val zijn afkomstig van | SBS6: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts