Familie werd uit bioscoop geschopt omdat zoon met ‘speciale behoeften’ aan het lachen was 😡😱


Het verhaal van een zoontje met zijn handicap:

Familie werd uit bioscoop geschopt omdat zoon met speciale behoeften aan het lachen was. Het is een erg triest verhaal, want kinderen met een handicap hebben het al lastig genoeg!

Relevante informatie vooraf:

Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze familie in de bioscoop onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.met een handicap in de bioscoop 2a

Waardevolle inleiding over kinderen met een handicap

Helaas heeft niet iedereen het geluk om kerngezond op aarde te komen. Sommige worden geboren met een handicap en ook daarin zitten weer grote verschillen.

Bij de een is het weer een stuk ernstiger dan bij de ander. In ieder geval is het voor de ouders erg lastig, omdat er bij de verzorging van de kinderen met een handicap erg veel verantwoordelijkheid komt kijken.

Ze kunnen zeker op jonge leeftijd erg weinig zelf doen en moeten daarom 24/7 in de gaten gehouden worden. Uitstapjes met de familie horen zeker in die gevallen heel erg fijn te zijn, maar in dit geval is dat zeker niet. met een handicap in de bioscoop 3a

Belangrijke inlichting over het verhaal:

In de video zien we een familie die uit de bioscoop zijn gezet, omdat hun jongste zoontje aan het lachen was. Het ergste is dat het jongetje een zware handicap heeft en het dus helemaal niet expres doet.

De moeder was furieus en wilde het er niet bij laten, daarom postte ze een bericht op Facebook over de situatie.

Het bericht werd duizenden keren gedeeld en daarom besloot nieuwszender CBS Chicago om de vrouw op te zoeken en haar verhaal te horen.

Ook hebben ze een uitleg van de bioscoop gevraagd. Wil je weten wat de bioscoop over de situatie te melden heeft, kijk dan de hele video! met een handicap in de bioscoop 5

Informatie- en Inspiratiebron:

De videobeelden van dit verhaal over overgewicht zijn afkomstig van: CBS Chicago: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact:

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met jouw vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts