Echtgenoot weigert om vrouw in verzorgingstehuis te laten opnemen – in plaats daarvan reist hij 28 jaar lang de wereld rond met haar 😍❤️


Echtgenoot weigert om vrouw in verzorgingstehuis te laten opnemen – in plaats daarvan reist hij 28 jaar lang de wereld rond met haar. Zijn vrouw kon niet meer voor zichzelf zorgen dus nam hij die taak op zich, want hij wilde haar niet in een zorghuis stoppen. 

 

Als je op een dag de ware tegen het lijf loopt zal dat vast een van de mooiste dagen uit je leven zijn. Als het na een tijd erg goed gaat met de relatie kan je besluiten om samen in het huwelijksbootje te stappen. Je gaat dan een als het ware een overeenkomst aan om elkaar te helpen en te steunen tot de dood jullie scheidt. Helaas zijn er tegenwoordig erg veel mensen die al na een paar jaar van elkaar scheiden, omdat ze elkaar niet meer leuk vinden. Maar gelukkig zijn er ook nog mooie verhalen over mensen die alles voor elkaar over hebben en niet in een zorghuis gaan wonen, maar juist  over de hele wereld gaan reizen. 

zorghuis

Meer over het filmpje: In deze video zien we het bijzondere verhaal van Andy Fierlit. Toen zijn 45-jarige vrouw genaamd Donna Fierlit een hersenbloeding kreeg, vertelde de dokters aan Andy dat hij zijn vrouw beter naar een zorghuis kon sturen. Hij weigerde en wilde zijn vrouw Donna een normaal leven geven net zoals ieder ander. Dus in plaats van haar in een zorghuis te zetten nam hij haar mee op wereldreis. En 28 jaar later en 20 landen op 7 verschillende continenten verder zijn ze nog steeds aan het reizen. Een super mooi verhaal en ik hoop dat ze nog lang door kunnen gaan op hun fantastische reis!


De videobeelden zijn afkomstig van: Vogue Australia: bron Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. Afbeeldingen Autoriteit: bronbron 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

zorghuis