Meisje ziet dat jongetje honger lijdt. Als hij even weggaat pakt ze zijn lunchtrommel 😢❤️


Meisje ziet dat jongetje honger lijdt. Als hij even weggaat pakt ze zijn lunchtrommel… Er zijn heel erg veel mensen rijk in de wereld, maar nog veel meer mensen hebben honger in de wereld!


Belangrijke tip:
Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit jongetje en zijn broodtrommeltje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden bekijken.

honger in de wereld 1

Het hebben van honger is een heel erg vervelend gevoel. Waar veel mensen als ze honger hebben gewoon even naar de koelkast kunnen lopen om wat te eten te pakken, zijn er ook veel mensen die dit niet kunnen.

Er zijn namelijk heel veel mensen met honger in de wereld en deze honger kunnen ze niet zomaar even stillen.

Het is daarom ook zeer belangrijk dat deze mensen geholpen worden, omdat geen enkel mens met honger zou moeten leven. Helaas is dat nu dus zeker wel het geval.

Meer over het filmpje: In deze video zie je een jongen die in zijn klas zijn broodtrommel opent, maar ziet dat er helemaal niks in zit. Wanneer hij even wegloopt besluiten zijn klasgenoten om hun eten met hem te delen.

honger in de wereld 2

Als hij zijn broodtrommel uit teleurstelling weg wilt stoppen, merkt hij ineens dat er toch wat in zit.

Zo kan ook hij dus genieten van een heerlijke lunch. Zo zie je maar dat het delen van eten de oplossing is voor de honger in de wereld.

Wij zijn benieuwd wanneer mensen dit eens gaan begrijpen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir): bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

honger in de wereld 3