Man grijpt hand van rechter als hij hoort wat haar oordeel is dat zijn leven voor altijd zou veranderen 😢❤️


Man grijpt hand van rechter als hij hoort wat haar oordeel is dat zijn leven voor altijd zou veranderen. Deze man wordt na 27 jaar onschuldig vast te hebben gezeten dan toch eindelijk van zijn straf ontdaan. Wat moet dit toch een onwijs grote opluchting voor hem zijn.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze man en de rechter onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken.

straf 1

Rechters proberen altijd zo goed mogelijk naar de feiten te kijken, omdat alleen de feiten kunnen bewijzen of iemand wat gedaan heeft of niet.

Toch is het zo dat er overal fouten gemaakt en de rechters zijn zeker geen uitzondering op deze regel. Zo komt het dus wel eens voor dat mensen onschuldig vastzitten.

Van sommige gevallen is dit inmiddels wel bekend, maar er zijn waarschijnlijk ook voorbeelden van mensen die onterecht een straf hebben gekregen die nog steeds vastzitten.

Meer over het filmpje: In deze video is de uitspraak in de zaak van John Bunn te zien. John Bunn zit inmiddels al zo’n 27 jaar vast nadat hij een straf van levenslang had gekregen voor het vermoorden van een politieagent.

straf 3

John heeft echter altijd beweerd het niet gedaan te hebben en de rechter heeft hem dan toch eindelijk gelijk gegeven.

Voor John is dit natuurlijk een geweldig grote opluchting, want na 27 jaar kan hij eindelijk weer vrij door de wereld lopen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: PIX11 News: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

straf 2