90 jarige vrouw laat jury schrikken als ze haar kleren uit doet en steelt hiermee de hele show! 🤣❤️


90 jarige vrouw laat jury schrikken als ze haar kleren uit doet. Dan steelt ze hiermee de hele show! Wanneer deze vrouw het podium op komt lopen is het al snel duidelijk dat er wat leuks staat te gebeuren. Ze stelt het publiek dan ook zeker niet teleur.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze hilarische vrouw op het podium onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken.

podium 1

Wanneer je een podium opstapt dan moet je vooral heel erg veel vertrouwen in jezelf hebben en je moet zeker niet bang zijn voor wat andere mensen van je vinden.

Wanneer je namelijk vertrouwen hebt in je eigen kunnen dan ben je al een heel eind. Wat het publiek van je vindt merk je snel genoeg wel en het is dan ook jammer om je hier heel erg druk om te maken.

Vaak gaat dit alleen maar ten koste van de act die je op wilt voeren. Dat is natuurlijk extreem zonde!

Meer over het filmpje: In deze video zie je Dorothy het podium op komen lopen. Dorothy is al negentig jaar oud, maar dit is zeker niet van haar af te zien.

podium 3

Ze heeft een wel heel erg speciale act in gedachten en met deze act weet ze zowel de jury als het publiek helemaal in te pakken.

Iedereen is zo onder de indruk van haar geweldige optreden, waarin ze zelfs haar kleren uittrekt, dat er op de gouden buzzer gedrukt wordt.

Dit houdt in dat Dorothy direct door wordt gelaten naar de liveshows. Dit heeft ze ook dubbel en dwars verdiend vinden wij!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Viral Feed: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

podium 2