Familie bezoekt terminale broer met kanker – als hij zingt is iedereen in tranen 😢❤️


Familie bezoekt broer met kanker – als hij zingt is iedereen in tranen. Heel de familie zit aan zijn ziekenhuisbed wanneer hij zijn laatste liedje ooit zingt. Wat droevig! Deel deze beelden voor deze held die nu in de hemel is.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de zieke man met kanker die zingt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de nostalgische beelden bekijken en delen met je vrienden.

ziekenhuisbed 1

Wanneer je in het ziekenhuis ligt dan kun je jezelf al snel alleen gaan voelen. Je mag namelijk niet heel de dag door bezoek krijgen, omdat het ziekenhuis anders wel heel erg vol komt te zitten natuurlijk.

Je moet jezelf in je ziekenhuisbed dus ook maar zien te vermaken, maar zo makkelijk is dit nog niet. Op een gegeven moment heb je namelijk wel genoeg boeken gelezen en die televisie kun je ook niet meer aan zien.

ziekenhuisbed 3

Dit gaat natuurlijk alleen op wanneer je ook echt in staat bent om dit te doen, want sommige mensen kunnen echt alleen maar liggen en slapen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat meneer Wright in een ziekenhuisbed ligt met om hem heen heel zijn familie. Hij wil namelijk graag op een speciale manier afscheid nemen van zijn familie aangezien hij ongeneeslijk ziek is.

ziekenhuisbed 2

Hij is altijd al een groot fan van muziek geweest en het leek hem dus ook wel gepast om een laatste lied te zingen.

Het is prachtig om te zien dat hij echt de tijd neemt om dit nummer te zingen. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de familie het niet droog weet te houden, want een moment dat emotioneler is dan dit moment ga je niet zo makkelijk vinden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ziekenhuisbed 1