Waanzinnig: Jury valt van zijn stoel als meisje begint met zingen 😍❤️


Waanzinnig: Jury valt van zijn stoel als meisje begint met zingen. Na flink wat zang oefeningen beheerst het meisje de jodeltechnieken als een echte baas. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit meisje met haar waanzinnige talent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.

zang oefeningen 1

Jodelen is een bijzondere manier van zingen die het meeste voorkomt in de Alpenlanden, zoals Zwitserland en Oostenrijk. Wanneer iemand aan het jodelen is wordt hij of zij een jodelaar genoemd.

Bij het jodelen worden allerlei klanken gemaakt die voor de rest helemaal geen betekenis hebben. Het is een erg moeilijke manier van zingen en er zijn veel zang oefeningen voor nodig om het goed te beheersen.

De klanken die worden gemaakt zijn erg luidruchtig en kun je van een grote afstand al horen. Tegenwoordig wordt het jodelen verwerkt in nummers met echte tekst. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de auditie van de 11-jarige Taylor Ware bij het programma America’s Got Talent. Het meisje heeft een talent dat bijna geen enkel ander meisje van haar leeftijd heeft.

zang oefeningen 5

Sinds kleins af aan heeft ze zang oefeningen gedaan en dat werpt al op jonge leeftijd zijn vruchten af. Wanneer ze aan het begin aangeeft dat ze gaat jodelen, zie je de oprechte verbazing van de jury.

Maar wanneer ze begint weet de jury niet wat ze horen en kunnen ze niet anders doen dan genieten, wat een auditie!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

zang oefeningen 2