Vrouw is 35 weken zwanger en toont hoe ze haar buik swingt tijdens dit stoere salsa-optreden! 😍❤️


‘Vrouw is 35 weken zwanger en toont hoe ze haar buik swingt tijdens dit stoere salsa-optreden! Dit is een gevalletje eerst zien dan geloven, een vrouw die in week 35 van de zwangerschap zit stopt niet met haar hobby Ballroom Dancing, en ze kan het nog waanzinnig.’

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze ‘salsa swingende zwangere vrouw’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

week 35 zwanger 2

Zwanger zijn is over het algemeen niet de fijnste periode uit het leven van de vrouw. De hormonen spelen op en het is erg lastig om de emoties onder controle te houden.

Maar waar sommige vrouwen enorm last hebben van de zwangerschap en daardoor bijna niks meer kunnen ondernemen, hebben andere vrouwen nauwelijks last en kunnen ze doorgaan met hun dagelijkse bezigheden. 

Meer over dit verhaal: Zo ook de vrouw in deze video, het feit dat ze in week 35 van de zwangerschap zit weerhoudt haar er niet van om haar passie Ballroom Dancing uit te voeren.

week 35 zwanger 3

Als je haar ziet bewegen geloof je er niks van, totdat je haar enorme buik ziet. Het is ook niet dat ze een simpele dans doet.

Op het nummer Despacito laat ze haar losse heupjes zien en ik weet zeker dat heel veel vrouwen die niet eens zwanger zijn nog heel veel kunnen leren van de dansmoves van deze mooie dame. Voor week 35 zwangerschap is dit natuurlijk super goed!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Mamas Con Ganas: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

week 35 zwanger