Opgelet! Deze Noorse campagne kan levens redden in het verkeer! 😲😲


“Opgelet! Deze Noorse campagne kan levens redden in het verkeer. Een aanrijding zit vaak in een klein hoekje, maar kan voorkomen worden door beter op je hoede te zijn.”

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de Noorse campagne onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.aanrijding 2

Over het filmpje: In Noorwegen is er een nieuwe project ontwikkeld genaamd: Vrienden op de weg. Dit is een nationaal verkeersveiligheid project dat wordt uitgevoerd door de Noorse Truck Owners Federation.

Truck eigenaren bezoeken scholen door het hele land en geven praktische en theoretische lessen voor het verhogen van de oplettendheid van kinderen bij oversteekplaatsen en kruispunten om een aanrijding te voorkomen. 

Meer over het verhaal van deze Noorse campagne: In deze video wordt de aandacht meteen gevestigd op het probleem door een situatie die wordt geschetst. Een meisje wilt nog snel even oversteken voor een vrachtwagen, maar die vrachtwagen heeft haar niet gezien en er volgt een aanrijding.

aanrijding 2

Vervolgens laten ze verschillende punten zien, waar je op moet letten als je een vrachtwagen aan de voorkant passeert. Een voorbeeld van zo een punt is: zwaaien naar de vrachtwagenchauffeur, zodat hij je zeker weten ziet. Veel mensen vergeten zulke eenvoudige oplossingen, maar het werkt!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Norges Lastebileier-Forbund (NLF): bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts