Tiener geeft indrukwekkende show weg en maakt de scholieren gek met zijn unieke bewegingen! 😍❤️


“Deze verlegen tiener doet op school mee aan een talentshow en zijn talent maakt het publiek gek! Ze zoeken talent en ze hebben talent gevonden, wat een optreden!”

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze talentvolle jongen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

Talent zoeken kan op allerlei verschillende manieren, de meest bekende manier is toch wel het houden van een talentshow. Alle mensen doen eraan mee, oud of jong, dik of dun, mooi of lelijk, iedereen.

En het maakt niet uit hoe je eruit ziet, het draait allemaal om het talent wat je wilt laten zien. Binnen een talentshow zijn er ook altijd verschillende disciplines, dus je kan bijvoorbeeld zingen of dansen, maar ook mooie trucjes met een bal. Het maakt niet uit. 

Meer over het verhaal van deze talentvolle jongen: In deze video zien we een optreden uit een talentshow om een school in de Verenigde Staten. Een jongen genaamd Brett Nichols playbackt en danst op het nummer Billie Jean van de legendarische zanger Michael Jackson.

talent zoeken 2

Michael Jackson was naast zanger een magnifieke danser, het leek altijd net alsof de beste man zweefde over het podium. Veel mensen doen de danser na, maar niemand zo goed.

Maar wanneer Brett gaat dansen geloof je je ogen niet, alle pasjes zijn net zo goed als dat Michael Jackson het deed. Je zou bijna denken dat The King of Pop is teruggekeerd in Brett zijn lichaam.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Brett Nichols: bron | Afbeeldingen: bronbron

Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts