Toerist schiet gelijk in de lach als hij de foto met de Britse wachter terugziet 🤣❤️


“Deze toerist poseert met een Britse wachter. Maar dan ziet ze de foto en schiet gelijk in de lach! De mensen die in deze grap trappen hebben in ieder geval een mooie foto om als grappige profielfoto in te stellen. Hier konden wij wel om lachen!”

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze grap onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de hilarische beelden bekijken.


Het is vandaag de dag steeds meer van belang om jezelf van je beste kant te laten zien op de verschillende sociale media. Het hebben van een mooie of grappige profielfoto hoort hier natuurlijk ook bij.

Toch is het zoeken van een zo’n juiste foto helemaal zo makkelijk nog niet. Soms moet iemand maar gewoon op een onverwachts moment een foto van je maken om tot het beste resultaat te komen. Zeker wanneer er iets onverwachts gebeurd kan jouw echte lach het beste gefotografeerd worden!

Meer over het verhaal van de toerist en de Britse wachter: In deze video zijn toeristen zien die met een lid van de Britse bewaking op de foto willen. Ze weten echter niet dat ze op het punt staan om in de maling genomen te worden.

Steeds wanneer de toeristen hun rug naar de bewaker keren, zet hij een bord voor zich neer waarop hij enkel in onderbroek te zien is. De toeristen weten natuurlijk niet wat ze zien, wanneer ze de foto op hun camera bekijken. De foto zou in ieder geval wel een heel erg grappige profielfoto zijn.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Just For Laughs Gags: bron | Afbeeldingen: bronbron

Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

grappige profielfoto 2