Beveiligingsbeelden toont hondje die een man leidt naar de 88-jarige vrouw die was gevallen


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Niet alle helden dragen capes. Zo zijn er ook helden die gewoon op deze wereld te vinden zijn. In deze video maak je kennis met twee helden, die een vrouw hebben geholpen nadat zij was gevallen.

Zij is hen daar dan ook enorm dankbaar voor. 

De 88-jarige Dolly is onlangs gevallen van haar opstapje buiten haar huis. Dit zorgde ervoor dat zij zelf niet kon opstaan. Gelukkig was daar Sandy.

vrouw-is-gevallen-2

Sandy is de hond die zij een tijdje geleden in huis heeft genomen, als rescue dog. Ze wilde haar graag een goed plekje thuis aanbieden.

Wanneer Dolly gevangen was, liet zij Sandy hulp halen. Dolly zag namelijk iemand de oprit opkomen.

Sandy vluchtte naar de oprit en begon te blaffen tegen de vuilnisman die aan kwam lopen. Ook hij aarzelde geen moment en ging Sandy direct achterna. 

In het interview vertelt hij dat Sandy aan het blaffen was in de vorm van: “kom, ik heb je nu nodig, er is iets aan de hand”.

vrouw-is-gevallen

Dit pakte hij dus op, en snelde achter Sandy aan. Hierna zag hij Dolly op de grond liggen en hielp hij haar overeind. Hij vond het zo onwijs zielig, voor zo’n vrouw op leeftijd.

Dolly is in ieder geval onwijs blij dat Sandy erop uit is gegaan en dat de vuilnisman naar haar heeft geluisterd. Ze weet niet wat ze zonder de twee had gemoeten.

Daarom, zoals we in het begin al zeiden: “niet alle hellen dragen capes!”

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WTHR

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts