Honden dumper gearresteerd, in boeien geslagen en aangeklaagd wegens slechte behandeling


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden dumper gearresteerd, in boeien geslagen en aangeklaagd wegens dierenmishandeling

Soms kunnen we er niet over uit wat mensen wel niet doen met dieren. Je gaat er vanuit dat zodra iemand een huisdier neemt, er ook goed voor zal zorgen.

Maar dat blijkt toch niet altijd het geval te zijn! Sommige mensen gaan bizar slecht om met dieren. En in deze video zie je dat zo iemand wordt gearresteerd. arrestatie-hond-vrouw

Een vrouw in deze video wordt aangeklaagd voor dierenmishandeling. Zij is namelijk vastgelegd op camera dat zij een aantal puppies dumpt in een afvalcontainer.

En dit doet zij ook nog eens, terwijl het wel 90 degrees is! (fahrenheit)

Dit zijn natuurlijk geen weersomstandigheden voor die beestjes en we mogen dan ook van geluk spreken, dat zij het hebben overleefd.

In de video zie je hoe zij moeiteloos de tas vol met puppies dumpt in de container. Ons dierenhart gaat er spontaan van huilen! Gelukkig zie je ook hoe deze vrouw wordt opgepakt. 

arrestatie-hond-vrouw-2

Je ziet namelijk hoe de vrouw in de boeien wordt geslagen door verschillende agenten en wordt gebracht naar de politie auto. Zij zal vervolgd worden voor dierenmishandeling in de toekomst.

Veel mensen zijn nogal verbijsterd van het voorval en vragen zich af hoe zij dit ooit die puppies dit heeft kunnen aan doen. Dit wens je natuurlijk geen enkel beest toe. Ze had de honden op zijn minst naar het asiel kunnen brengen.

Jammer genoeg, was dat ook te veel werk blijkbaar voor de vrouw. Gelukkig is zij opgepakt en krijgt zij binnenkort een passende straf toegewezen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: NBC Los Angeles

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts