Man redt leven van achtergelaten hond die ‘leeft’ in een muizenhol


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Af en toe kom je als mens dingen tegen die je niet had verwacht. Verrassingen kunnen letterlijk in een klein hoekje zitten.

Dat is ook het geval in dit filmpje. Wanneer een man een achtergelaten hond tegenkomt op een wel hele bijzondere plek. 

achtergelaten-hond-2

De man uit deze video kwam een achtergelaten hond tegen op een noten veld! De man was rustig aan het rondlopen en de velden weer aan het verkennen.

Tijdens zijn wandeling zal hij een groot aantal hollen. Dit zijn hollen die zijn gegraven door muizen. Op deze velden zijn namelijk veel muizen aanwezig.

De man wilde vooral kijken hoeveel van dit soort hollen er daadwerkelijk waren op zijn velden.

Toen even later kwam hij aan bij een wat groter hol. En wat hij daar tegenkwam, dat was geen muis. Maar een achtergelaten hond!  De man kwam direct in actie. 

In eerst instantie was de hond wat huiverig. Hij durfde niet goed bij de man in de buurt te komen.

Maar jongens, de aanhouder wint! De man bleef volhouden en uiteindelijk heeft ook de hond toenadering gezocht naar de man.

achtergelaten-hond

Hierdoor werd het voor de man mogelijk om de achtergelaten hond mee te nemen. Dit zorgde ervoor dat de man de hond kon voeden thuis en dat de hond weer wat kon aansterken.

Uiteindelijk heeft dit het dier natuurlijk onwijs veel goed gedaan. Hij mag wel van geluk spreken, dat de man zo zijn best heeft gedaan. Wie weet hoe het anders was afgelopen?…

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Animal Rescue Station

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts