Man abseilt uit de bergen om achtergelaten honden te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms moet je een ander even helpen. Of het nou gaat om een ander mens of om een dier. Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken.

Dan is het belangrijk om even je eigen dingen aan de kant te zetten en diegene proberen te helpen.

In deze video zie je hoe een man die boodschap heel goed heeft begrepen en een paar honden te hulp schiet. 

achtergelaten-honden-te-redden-2

In deze video zie je hoe een stel aan het hiken was door een gebergte. Tijdens hun overnachting hoorde zij al geluiden, maar dachten zij dat het om dieren ging uit de natuur.

Wanneer de volgende ochtend was aangebroken, hoorde zij nog steeds deze geluiden. Toen zij gingen kijken, bleken het achtergelaten honden te zijn.

In eerst instantie riepen zij omhoog of er nog andere mensen waren. Maar daar kwam geen reactie vandaan. Het bleek dus dat deze honden waren achtergelaten. En nu vast zaten in het gebergte.. 

achtergelaten-honden-te-redden

De man is naar de honden op zoek gegaan en heeft ze na een lange wandeling en aardige tocht uiteindelijk kunnen vinden.

Net toen hij bijna wilde opgeven en nog een extra 10 stappen zette, vond hij de beesten. Via abseilen heeft hij de twee dieren naar beneden gekregen.

Het was een aardige klim en de man wist niet zeker of hij de achtergelaten honden kon redden. Maar toch is het hem gelukt.

De aanhouder wint he, zullen we zo maar zeggen. Het is wel echt ronduit belachelijk, dat mensen hun honden achterlaten in zo’n gebergte!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Dodo

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts