Vrouw beweert van ‘Vrijheid om te Ademen Agentschap’ te zijn en weigert masker te dragen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Vrouw beweert van ‘Vrijheid om te Ademen Agentschap’ te zijn en weigert masker te dragen” 

In deze tijden waarin we nu leven, maken we bizarre dingen mee. Niet iedereen is het eens met de maatregelen die er worden genomen.

Dat mag, er bestaat namelijk vrijheid van meningsuiting. Maar we moeten anderen er niet mee gaan belemmeren en dwarsbomen. Laat iedereen zijn ding doen en bemoei je niet te veel met anderen. 

vrijheid-om-te-ademen-agentschap-2

De vrouw in deze video kreeg die boodschap niet helemaal binnen. Zij is het namelijk niet eens met dat mensen in deze tijd gezichtsmaskers moeten dragen.

Daarom heeft zij een klein ‘verzet’ opgericht, genaamd: “Vrijheid om te Ademen Agentschap”. Hiermee gaat zij bij mensen en winkels langs en vertelt zij hen waarom zij geen masker kunnen dragen. Ook legt zij hen voor dat ze een boete op kunnen lopen wanneer zij dit wel doen.

Kort gezegd, zij is dus een fraudeur. Gelukkig weten mensen hiervan af en worden zij voor haar behoed. 

vrijheid-om-te-ademen-agentschap

De vrouw die in dit filmpje wordt aangesproken is een medewerkster van een winkel. Zij vond het al raar dat ze zogenaamd geen gezichtsmasker mocht dragen en dat andere mensen ook niet mocht opleggen.

Het is toch eigenlijk te belachelijk voor woorden dat dit soort mensen bestaan. De overheid zet niet voor niets zulke maatregelingen in en heeft het beste met de mens voor.

Jammer dat dan een paar mensen dat willen verpesten voor anderen. Mensen laat je niet uit het veld slaan en doe waar jij je goed bij voelt, maar beperk dit tot jezelf en draag niemand anders iets op!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS Los Angeles

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts