107-jarige vrouw die de Spaanse griep heeft overleefd danst om te vieren dat ze ook coronavirus heeft overwonnen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms is het in het leven gewoon tijd voor een vreugdedansje. Na een overwinning, of na een bereiking, dan mag je natuurlijk gewoon even blij zijn!

In deze video zie je hoe een vrouw op 107-jarige leeftijd een vreugdedansje doet, na een hele bijzondere overwinning! 

Op 107-jarige leeftijd danst Anna Del Priore nog steeds. Dit komt omdat zij onlangs het coronavirus heeft overwonnen en dat nog op deze leeftijd!coronavirus-overwinnen-2

Haar kleindochter Darlene Jasmine zegt dat ze doodsbang was toen de instelling voor begeleid wonen haar belde om haar te vertellen dat Anna in mei positief testte op COVID-19.

Gelukkig vertoonde Anna geen ernstige symptomen en had zij alleen last van koorts en hoesten. Maar de ernstige symptomen heeft zij gelukkig kunnen vermijden! En dat was natuurlijk wel een dansje waard! 

Dus zie je in deze video hoe Anna en Darlene samen een vreugdedansje doen. Anna zegt dat god haar heeft geholpen.

Hij heeft er volgens haar voor gezorgd, dat zij weer terug naar gezond is gegaan. Darlene was extreem bang dat haar oma hieraan zou te komen overlijden.

coronavirus-overwinnen

Ze had namelijk al zoveel meegemaakt, maar ook dit mag haar de kop niet kosten en daar is zij extreem dankbaar voor!

Wij hopen dat de twee nog veel tijd met elkaar kunne doorbrengen en dit optimistische leven kunnen voortzetten. Want optimistisch dat is Anna zeker!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts