Volgroeide geredde leeuw kan nog steeds niet slapen zonder zijn dekentje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leeuwen staan bekend om de koning te zijn van het dierenrijk. Het is een dier met een stoer en grof uiterlijk.

We kunnen je vertellen dat je deze dieren niet zo snel wil tegenkomen, buiten de dierentuin om. Maar de leeuw in het volgende filmpje lijkt niemand kwaad te willen doen en dat levert hele schattige beelden op.

volgroeide-geredde-leeuw

Lambert is de volgroeide, geredde leeuw in deze video. Lambert is buitengesloten door zijn oorspronkelijke baasjes, maar is gelukkig gered. Vanaf het moment dat Lambert bij zijn nieuwe thuis was, kon hij al geen genoeg krijgen van dekentjes.

Sinds die tijd ligt Lambert altijd ingewikkeld in een dekentje. Hij rolt zich daar lekker in en blijft zo de gehele dag liggen.

Hij vindt daar zijn gemak en rust in terug. Het is waarschijnlijk comfortabel omdat hij in het eerste deel van zijn leven niet zulke liefde heeft mogen ontvangen…. 

De foto’s en filmpjes van Lambert in dekentjes zijn in ieder geval heel schattig om te zien!

volgroeide-geredde-leeuw-3

Als we dit zien, dan zouden we waarschijnlijk allemaal wel zo’n volgroeide, geredde leeuw als huisdier hebben. Of hebben we het verkeerd?

Gelukkig is Lambert nu wel op een plek waar hij de aandacht en liefde krijgt dat hij verdient.

Het is jammer om te zien dat nog steeds in deze tijd mensen dieren aanschaffen terwijl ze niet voor hen kunnen/willen zorgen. Maar gelukkig zijn daar nog altijd reddingsorganisaties en dekentjes!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit: The Dodo

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts