Klunzige leeuw verstapt zich en belandt zo in het water 😜🤣


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Dieren kunnen soms ook onwijs onhandig zijn. We zien het niet vaak, maar als het dan op camera wordt vastgelegd kunnen we er extra lang van genieten. Zo zie je in deze video ook een klunzige leeuw, die in het water valt in zijn verblijf. 

In deze video zie je hoe twee leeuwen rond paraderen in hun verblijf in de Duitse dierentuin. Maar beide leeuwen lopen wel erg dicht tegen het water aan. Het zat er al aan te komen, een van de twee viel in het water!

Klunzige leeuw

De ene aan de zijkant wilde de leeuw in het water graag helpen, maar zijn eer liet dat toch niet toe. Met zijn kop omhoog zwom hij naar de zijkant om zo het water weer uit te klimmen.

Zoals je zelf al kan zien is de klunzige leeuw niet blij dat hij te water is gekomen. Maar gelukkig kunnen de omstanders er wel om lachen. 

Om dat gelach kan je namelijk niet heen. Op de video hoor je hard en uitgebreid gelach van alle omstanders.

Klunzige leeuw 2

Zoals je zelf kan zien, kan de leeuw er niet echt om lachen. Hoewel de andere leeuw hem lijkt te willen helpen, gaat hij daar ook niet op in. De leeuw en zijn eer, ja, daar kan je beter niet tussen komen. Maar soms kan het niet anders, en in dit geval heeft hij het toch echt zelf gedaan.

Wij hopen dat die het voorval snel is kunnen vergeten en zijn humeur hier vooral niet door heeft laten verpesten.

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts