Nieuwsgierige vader leeuw buigt naar beneden om welpje voor de eerste keer te ontmoeten 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leeuwen welpjes zijn misschien wel een van de schattigste dieren ter wereld. En om dan te bedenken, dat ze later uitgroeien tot een van de gevaarlijkste dieren ter wereld.

Dat kan je je haast toch niet voorstellen! Daarom is het belangrijk om extra te genieten van de momenten als ze jong zijn en nog niet zoveel kwaad kunnen verrichten.

nieuwsgierige-vader-leeuw

In deze video zie je een te schattig welpje genieten van zijn eerste momenten in life! 

Tatu is het leeuwenwelpje dat te zien is in deze video. Tatu is een pasgeboren welp en in deze video zie je hoe de eerste ontmoeting is tussen hem en zijn vader.

Ondertussen heeft Tatu al zijn hele familie ontmoet, ook zijn broer Tobias en zijn tantes Sabi en Kamara. Alleen zijn vader bleef achter en dat moment is vastgelegd in deze video.

nieuwsgierige-vader-leeuw-2

Je ziet hoe zijn vader voor het jonge welp knielt en hem goed bestudeerd. De twee kijken elkaar lang aan en hebben een onderonsje.

Wij weten zeker dat de twee een goede band zullen krijgen na dit moment! 

Verder zie je in deze video hoe Tatu lekker zijn eigen ding aan het doen is. Hij klimt van hot naar her en is vooral de hele tijd bezig.

Hij loopt lekker rond in zijn verblijf en speelt in een autoband. Hij lijkt zich al helemaal op zijn gemak te voelen en dat is maar goed ook! Dit is natuurlijk gewoon zijn thuis.

We gaan ervan uit dat tatu goed wordt opgevangen door zijn familie. Maar dat moet wel goed komen als wij de beelden zo zien.

Wij willen ook wel zo’n welp na het zien van deze beelden! En jij? Laat het ons weten!

Beeld Autoriteit: Denver Zoo | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Cubdate 5!

This week's Tatu #cubdate comes with some exciting news: the cub has met his dad, Tobias, and big sister Kamara! Already 12 lbs, this little lion is climbing up the ranks in the world – as in he literally loves climbing everything and that includes Aunt Sabi and Kamara!

Geplaatst door Denver Zoo op Vrijdag 6 september 2019

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts