Man legt vast dat vriendin na lange werkdag in ziekenhuis thuiskomt – Die beelden worden wereldwijd gedeeld 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Niemand slaapt zoals een bulldog – behalve deze verpleegster. Deze verpleegkundige heeft duidelijk een zware werkdag gehad. Haar honden trouwens ook. Gelukkig wist haar vriend het allemaal vast te leggen op camera! Ken jij een verpleegster die ook lange dagen maakt? Tag haar dan op Facebook in het bericht.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de deze verpleegkundige en haar twee bulldogs onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.

verpleegkundige 2

Het werk van een verpleegkundige is veel zwaarder dan de meeste mensen denken. Mensen hebben vaak namelijk helemaal niet door voor hoeveel patiënten de verpleegkundige zorg moeten dragen.

Patiënten denken natuurlijk alleen maar aan hun eigen belang en ze willen dan dus vaak ook niet inzien dat er ook andere patiënten zijn die aandacht horen te krijgen.

verpleegkundige 1

Dit kan voor de verplegers en verpleegsters heel erg frustrerend zijn, maar het is helaas iets waar ze mee maar mee moeten leren leven.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een verpleegkundige helemaal uitgeteld op haar bed ligt. Naast haar liggen haar twee liefdevolle honden die beiden ook helemaal uitgeteld lijken te zijn.

verpleegkundige 3

Het is in ieder geval wel duidelijk dat deze verpleegster zeker niet de enige in het huis is die een zware dag gehad heeft.

Wij kunnen ons heel erg goed voorstellen dat deze verpleegster een zware dag heeft gehad op haar werk, maar we zijn toch ook wel heel erg benieuwd waarom deze honden zo ontzettend moe lijken te zijn.

Zouden deze honden misschien ook in het ziekenhuis werken? Het zou zomaar eens kunnen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: emann0007: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
verpleegkundige 2