‘Tweelingzussen’ vertellen waarom ze precies hetzelfde zijn 😄❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

‘Tweelingzussen’ vertellen waarom ze precies hetzelfde zijn – (leestijd – 1 minuutje)

De laatste tijd staat er veel in teken van ‘Black Lives Matter’. Discriminatie en Racisme is niet iets van de laatste tijd, maar speelt al veel langer. In 2018 zetten twee 4-jarige meisjes zich al in om dit tegen te gaan, want dit moet echt een keer stoppen. 

Jia Sarnicola en Zuri Copeland zitten nog op de peuterschool en zijn de allerbeste vrienden.

tweelingzussen

De verschillen tussen deze twee 4-jarige meisjes zijn heel erg duidelijk, maar ze letten alleen maar op hun overeenkomsten. De meisjes zijn in uiterlijk compleet verschillend, maar ze voelen zich een tweeling. Ze zijn niet weg te slaan bij elkaar en doen echt alles samen. 

Veel mensen drijven een beetje de spot aan met de kinderlijke onschuld, maar een tijdje terug haalden de meisjes toch echt de internationale krantenkoppen door een gebeurtenis op een feestje.

Op het feestje vertelde de meisjes dat ze een tweeling waren en dat ze heel erg van elkaar houden.

tweelingzussen 2

Een jongetje antwoordde daarop dat de meisjes geen tweeling konden zijn, omdat ze niet dezelfde huidskleur hadden.

Het antwoord van Jia op deze bewering is precies wat het daadwerkelijk is en wat iedereen zich moet realiseren, namelijk: “Je weet niet waar je het over hebt. We zijn een tweeling, omdat we dezelfde ziel delen.”

Het is niet voor te stellen dat er zo een mooie uitspraak uit de mond van een 4-jarige komt. Terwijl er heel veel volwassen mensen zijn waarbij dit nog niet eens in hun hoofd opkomt. 

Wij hopen dat deze tweelingzussen nog erg lang van elkaars aanwezigheid mogen genieten en aangezien ze op zo een jonge leeftijd al zo een invloedrijke rol op zich hebben genomen, zal hun toekomst er goed uitzien. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS Evening News / tweelingzussen

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts