Tweelingen reageren op de meest schattige manier als papa thuiskomt


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Baby’s zijn natuurlijk altijd leuk. Maar wat nog leuker is een vrolijke baby en wat nog leuker is, is als een baby vrolijk van jouw wordt.

Aan die vreugde kan bijna niets tippen. Dat zie je ook in deze video wanneer een vader thuis komt en zijn tweeling extreem blij daarop reageert. 

De tweeling Annabel & Lydia zijn een vrolijk stel baby’s. Maar hun vreugde wordt alleen maar meer op het moment dat zij door hebben dat hun vader thuis komt.

papa-komt-thuis
De vreugde spat er van af bij de twee meiden. Ze beginnen te lachen en te zwaaien met hun handen en hun ogen beginnen te sprankelen.

Dat is nog eens fijn thuiskomen! Reageerde altijd maar iedereen zo als je thuis kwam he.

Hun moeder Maritza heeft dit schattige moment vastgelegd en gedeeld met YouTube zodat de hele wereld kan meegenieten met dit schattige moment. 

Maar ook hun vader reageert extreem blij op het weerzien met zijn twee kleine meisjes. Hij vindt het net zo fijn om hen weer in zijn armen te kunnen sluiten, na een lange dag werken.

papa-komt-thuis-2

Dat snappen wij ook. Niets is natuurlijk fijner dan lekker samen met het volledige gezinnetje te zijn, na een lange dag.

Even de dag met zijn allen samen afsluiten, knuffelen, eten en nog even spelen en dan hup het bedje in.

Het gezin is in ieder geval blij dat ze weer lekker met elkaar zijn, de tweeling dat hun papa weer thuis is.

En jongens, dat is zeker niet te missen! Wij worden er spontaan vrolijk van!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM