Tweeling worden “mooiste meisjes ter wereld” genoemd – neem een kijkje in hun leven vandaag


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Tweeling worden “mooiste meisjes ter wereld” genoemd – dit is hoe de identieke meisjes er vandaag uit zien” 

Een paar jaar geleden maakte hun vader, Jacqi Clements, een Instagram-account aan voor zijn dochters om de foto’s te delen met familie en vrienden. Vanaf het eerste moment was het internet ondersteboven van de tweeling en inmiddels hebben ze al 1,8 miljoen volgers. 

Ava Marie en Leah Rose hebben allebei oogverblindende mooie groene ogen waar bijna iedereen in verdwaald. Veel mensen zijn van mening dat de meisjes de mooiste tweeling ter wereld zijn. 

mooie-tweeling-2

Door het Instagram-account te maken heeft hun vader eigenlijk een glansrijke carrière gestart. Niet alleen de mensen op Instagram vinden de meisjes fantastisch, maar ook de modellenbureaus zijn helemaal weg van Ava Marie en Leah Rose.

Deze bureaus staan in de rij om contracten aan te bieden, maar de moeder van de meisjes blijft stellig en vindt dat ze eerst hun school moeten afmaken. De meisjes gaan dus alleen naar fotoshoots in hun vrije tijd en missen geen lessen. 

Sinds de aandacht voor de tweeling is het leven van Ava Marie en Leah Rose totaal veranderd in positieve zin.

mooie-tweeling

Ze kunnen nu heel veel dingen doen die andere kinderen niet kunnen doen. Ze krijgen enorm veel cadeaus opgestuurd van bedrijven om te promoten en ze worden nu en dan uitgenodigd om ergens een kijkje te nemen. 

Het is goed om te zien dat de vader en moeder van de tweeling ervan bewust zijn dat hun kinderen zelf bepalen wat ze willen. In dit soort situaties zien we vaak dat de ouders alles gaan beslissen en dat het kind wordt behandeld als een soort attractie.

Dat is in dit geval zeker niet waar. De carrière van Ava Marie en Leah Rose is pas net begonnen en over een paar jaar zullen we ze zeer waarschijnlijk in ieder modeblad tegenkomen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: So Beautiful

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts