Tweeling viert hun 80ste Verjaardag – Dolgelukkige 103-jarige moeder is er gewoon nog bij!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Tweeling viert hun 80ste Verjaardag – Dolgelukkige 103-jarige moeder is er gewoon nog bij!”

Ouder worden hoort bij het leven en de meeste mensen houden er niet van. Toch ben je bevoorrecht als je oud mag worden, want er sterven iedere dag nog mensen op hele jonge leeftijd. 

Het bereiken van een leeftijd van 80 jaar is dan ook een grote mijlpaal die zeker gevierd mag worden. David Mosher werd vorig jaar 80 en zijn verjaardag was ook nog een heel bijzonder, omdat hij het kon vieren met zijn tweelingzus, Winnie Mosher Merrill.verjaardag-vieren

Als je je 80e verjaardag kan vieren met je tweeling broer of zus dan kan je dag al niet meer stuk en zou je zeggen dat het niet beter kan, maar bij de familie Mosher was dit wel het geval. De kinderen konden hun 80e verjaardag namelijk ook nog eens vieren met hun 103-jarige moeder, Helen Mosher. 

De familie kwam samen in Sunnybrook Senior Village om deze heugelijke gebeurtenis te vieren. Ze genoten samen van een heerlijk lunch die door Helen werd gezegend met een gebed. 

Helen heeft uiteindelijk gezorgd voor in totaal 79 nakomelingen en daarom blijft de familie voor een hele lange tijd bestaan. Helen is natuurlijk 103 jaar oud, maar dit is niet aan haar te zien.

verjaardag-vieren-2

Ze ziet er nog super goed uit en doet niets liever dan kijken naar honkbalwedstrijden. Haar favoriete team zijn de Boston Red Sox en ze heeft een lievelingsspeler en dat is volgens haar de knapste, Andrew Benintendi.

Wij hopen dat dit gezin nog een lange tijd van elkaar kan genieten en dat Helen de 90e verjaardag van haar tweeling ook mag halen. Dat klinkt allemaal erg optimistisch, maar als we haar nu zien zitten dan zou het ook zo maar kunnen gebeuren.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: NEWS CENTER Maine

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts