Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel zijn 27 jaar oud en leven al hun hele leven samen in één lichaam 😳❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Siamese tweeling Abby en Brittany Hensel zijn 27 jaar oud en leven al hun hele leven samen in één lichaam. Het is een erg bijzonder verschijnsel, daarom is de tweeling ook erg beschermend opgevoed in een hechte gemeenschap in Minnesota. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze siamese tweeling onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de dringende en alarmerende beelden bekijken en delen!

tweeling 3

Een siamese tweeling is een tweeling waarvan de twee personen bij de geboorte aan elkaar vast zitten.

Deze verbinding kan verschillen tussen een klein stuk weefsel dat de lichamen ergens verbindt tot het gemeenschappelijk hebben van een of meer lichaamsdelen.

In sommige gevallen kunnen de tweelingen met behulp van chirurgie worden gescheiden. Of dit mogelijk is hangt af van de mate van vergroeiing. Een operatie om de tweeling te scheiden is vaak heel erg risicovol. 

Meer over dit filmpje: Dit is een documentaire over de siamese tweeling Abigail en Brittany uit Minnesota. Ze zijn geboren in 1990 en deze talentvolle tieners delen een lichaam en hebben slechts twee armen en benen tussen hun.

tweeling 2

Voor de buitenwereld is de tweeling een medisch-mysterie, maar voor familie en vrienden zijn ze twee doodnormale tieners. Er zijn weinig medische testen gedaan, omdat de ouders de meisjes gewoon willen behandelen en niet speciaal.

Omdat de kans groot is dat de tieners de thuishaven binnenkort zullen verlaten, hebben ze als voorbereiding op die tijd deelgenomen in deze intieme documentaire om de wereld te laten zien hoe het is om voor je hele leven verbonden te zijn.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Documeaning: bron | Afbeeldingen: bronbron

[adinserter block=”6″]


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
tweeling 1