Gozers stoppen Tesla batterijen in Scootmobiel – Maar wacht tot hij de hoek omgaat 😲😱


Deze gozers stoppen een Tesla batterijen in een Scootmobiel – Maar wacht tot hij de hoek omgaat… Een scootmobiel kopen is niet zomaar iets, zeker niet wanneer er zo’n ontzettend snelle motor in zit! 

 

TIP: Niet iedereen heeft evenveel tijd om het verhaaltje te lezen. Wij hebben voor het gemak de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en dan kan je de beelden bekijken.

scootmobiel kopen 1

Een scootmobiel is voor veel mensen het vervoermiddel waardoor ze toch nog buiten komen. Vooral oudere mensen zijn zonder hun scootmobiel niks en daarom is het maar goed dat ze er zijn.

Oudere mensen klagen wel eens dat ze vinden dat het allemaal wat te langzaam gaat. Misschien is een scootmobiel kopen dan toch de juiste oplossing. Deze mensen raden wij dan toch aan om misschien een scooter te kopen, al kun je daar natuurlijk geen winkel mee inrijden.

Dat kan met een scootmobiel dan natuurlijk weer wel en dat blijkt in dit filmpje ‘de oplossing’ te zijn!

Meer over het verhaal van de scootmobiel: In deze video krijg je te zien wat er met een scootmobiel gebeurd wanneer hier een motorblok van een tesla ingezet wordt. Je kan schrikken als je de beelden voor het eerst ziet.

Het wagentje verandert werkelijk waar direct in een racemonster en wij zouden het onze oma niet aandoen om hier plaats op te moeten nemen. Dit vervoermiddel is namelijk alleen maar voor de echte racemonsters en dus niet voor de mensen in het bejaardenhuis.

scootmobiel kopen 3

Duidelijk is wel dat deze mensen verstand van zaken hebben, want het lukt ze allemaal zonder ook maar een keer te crashen. Het kan voor anderen wel gevaarlijk zijn, dus raden we je aan om niet hetzelfde te doen!

Ga je dus een scootmobiel kopen? Zorg er dan wel voor dat hij veilig is en niet zoals in de onderstaande beelden! Wel lijkt het ons kicken om het eens uit te proberen.

Vond je de beelden ook interessant of weet je wel iemand die dit filmpje zeker moet zien? Deel deze beelden dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Cangooify: bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

scootmobiel kopen 2