13-jarige in de war als mensen naar haar buik staren – Doet een zwangerschapstest 😳❤️


13-jarige in de war als mensen naar haar buik staren – dan doet ze een zwangerschapstest. En uit de test blijkt dat het meisje zwanger is en wordt dus een tienermoeder. Erg lastig, maar als je haar hoort praten klinkt ze volwassener dan heel wat mensen die minstens twee keer zo oud zijn.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.

tienermoeder 1

Het begrip tienermoeder is een aanduiding voor een vrouw of eigenlijk een meisje dat zwanger en uiteindelijk moeder wordt in haar tienerjaren.

In Nederland zijn er niet heel veel tienermoeders. Op 1 januari 2018 waren er in totaal 1984 meisjes die moeder zijn terwijl ze nog niet de leeftijd van 20 jaar hebben bereikt.

In 2017 ging het om 2078 tienermoeders. Het aantal tienermoeders is sinds 2010 flink aan het dalen. Dit komt zeer waarschijnlijk door meer en betere seksuele voorlichting campagnes en doordat voorbehoedsmiddelen nu makkelijker zijn te krijgen via het internet.

De daling mag gezien worden als een goed iets, omdat veel van de moeders er nog alles behalve klaar voor zijn en vaak nog met zichzelf in de knoop zitten vanwege de pubertijd. 

Meer over het filmpje: Toch wil de jonge leeftijd niet zeggen dat ze er allemaal niet klaar voor zijn. In dit filmpje zien we een zogeheten tienermoeder genaamd Kennedy Griest.

tienermoeder 4

In de video is ze 16 jaar en vertelt ze hoe het was om zo vroeg moeder te worden. Toen ze haar dochter kreeg was ze slechts 13 jaar oud.

Terwijl Kennedy aan het woord is, zien we haar 3-jarige dochtertje Adalyn naast haar spelen. Als je Kennedy ziet en hoort praten zou je niet geloven dat ze pas 16 jaar is. Ze spreekt heel volwassen over hoe het is om nu al moeder te zijn.

Naast het feit dat ze natuurlijk fulltime moeder is, gaat ze naar school en werkt ze ook nog is. Toch geeft ze aan dat ze nog steeds voldoende tijd overheeft om haar sociale leven te onderhouden.

Word jij toevallig binnenkort op jonge leeftijd moeder? Kijk dan zeker deze video en laat je door Kennedy inspireren.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Interesting LOL: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

tienermoeder 2