Koppel haast zich naar ziekenhuis om pasgeboren baby te adopteren – Adoptie advocaat komt met verrassend nieuws 😳❤️


Koppel haast zich naar ziekenhuis om pasgeboren baby te adopteren – Dan komt de adoptie advocaat met verrassend nieuws. Een kind dat ter adoptie wordt gesteld komt in ieder geval in de handen van lieve ouders. Dat bewijzen deze beelden toch wel.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit koppel die een pasgeboren baby willen adopteren onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

ter adoptie 2
Wanneer een kind ter adoptie wordt gesteld is dit natuurlijk niet zomaar. Vaak zijn hier zware omstandigheden aan vooraf gegaan, want in principe wil je als moeder jouw kind natuurlijk niet weggeven.

Als je een kind adopteert dan moet je hier natuurlijk ook goed rekening mee houden.

Het is voor een kind namelijk ook helemaal niet makkelijk om zomaar in een andere huishouden terecht te komen, zeker niet wanneer het kind al enkele jaren oud is.

Meer over dit prachtige verhaal:In deze video is het verhaal van Josh en Allison Lewis te horen. Zij vinden dat meer mensen een kind dat ter adoptie gesteld is zouden moeten adopteren.

ter adoptie
Dit omdat je de kinderen zo ook een kans geeft. Ook hebben zij zelf wat speciaals meegemaakt, want toen ze hun kind wilde op gaan halen in het ziekenhuis bleek dat het om een tweeling ging.

Zij waren hier natuurlijk hartstikke blij mee en ze hopen met hun video ook andere mensen te inspireren om kinderen te adopteren. Wij hopen van harte dat dit ze ook lukt!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BBN386: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ter adoptie 4