Als blikken konden doden: vader krijgt bijna ‘hartaanval’ tijdens het bladblazen 😳😳


Als blikken konden doden: vader krijgt bijna ‘hartaanval’ tijdens het bladblazen. Zijn kinderen hebben een leuke verrassing voor hem onder de grote stapel met bladeren.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze ‘verrassing’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

hartaanval 2

In de herfst vallen alle blaadjes van de bomen, dit kan voor veel overlast zorgen. Mensen met veel bomen in hun tuin zien uiteindelijk door de vele blaadjes de eigen grond niet meer.

Maar de bladeren zorgen niet alleen voor overlast er kunnen ook leuke grappen mee uit gehaald worden. Jezelf verstoppen onder een enorme hoop bladeren, een betere verstopplek is er bijna niet.

Meer over dit verhaal: En dat het een goede verstopplek is bewijst dit filmpje maar al te goed. Wanneer de vader van het gezin de bladeren in de tuin aan het verwijderen is, zorgen de twee zoontjes dat ze zich verstoppen onder de stapel met bladeren.

hartaanval 4

Wanneer de vader de stapel wegblaast met zijn bladblazer komen de jongetjes te voorschijn om hun vader te laten schrikken. En of dit lukt? Reken maar van yes, de vader krijgt bijna een hartaanval van de schrik.

Zijn gezicht staat in het begin ook op onweer, maar als snel kan hij de humor ervan inzien en pakt hij zijn zoontjes een beetje terug.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Mark Bundy: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

hartaanval