Hilarisch: Opa moet spreken met mondstukje in. De oude man heeft alleen één probleempje… 🤣🤣


‘Hilarisch: Deze opa moet spreken met mondstukje in. De oude man heeft alleen één probleempje.. Het spel is niet bepaald gemaakt voor mensen met een kunstgebit als we deze video mogen geloven.’ 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze opa en zijn mondstukje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de hilarische beelden bekijken.

kunstgebit 1

‘Speak Out’ is een super gezellig spel, het brengt familie en vrienden bijeen voor hilarisch leuk speelplezier, wanneer de spelers de verschillende maffe zinnetjes proberen te zeggen terwijl ze met een plastic ‘ding’ in hun mond zitten, waardoor ze hun mond niet dicht kunnen doen en praten een enorm moeilijke opgave wordt.

In de gebruiksaanwijzing staat niets over het afraden van spelen met een kunstgebit, maar misschien zou dat wel verstandig zijn. 

Meer over dit verhaal: In deze video wordt het gezellige spel ‘Speak Out’ gespeeld. Al snel merk je dat het een hilarisch spel is, want iedereen aan de tafel ligt helemaal dubbel.

kunstgebit 1

Opa is aan de beurt om de zinnetjes voor te gaan lezen, alleen gaat dit niet zonder slag of stoot. Het ding wat in zijn mond zit, zodat hij de mond niet kan sluiten, zorgt ervoor dat hij zijn kunstgebit tijdens het praten uitspuugt.

Dit zorgt voor een bizar grappige vertoning, dus kijk eventjes zeker!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Topper Video_NL: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kunstgebid 3