Het moment dat een talentvolle ‘bouwvakker’ realiseert dat hij de verkeerde baan heeft gekozen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Soms kies je in je leven het verkeerde beroep. Maar niet getreurd er is altijd nog ruimte om van baan te wisselen. Waar een wil is, is een weg! Houd deze gedachte vast en wie weet, kom jij waar je wil zijn!

talent-voor-pianospelen-2

Een beetje vertrouwen hebben in jezelf is het belangrijkste wat er is. En anders kun je er ook nog je hobby van maken. In deze video zie je een man die het verkeerde beroep lijkt te hebben gekozen. 

In deze video zie je hoe een bouwvakker los gaat op een piano op een openbaar trein station. Het is er hartstikke druk, dus aan publiek geen tekort. Deze man zit in zijn bouwvakkers kleding achter de piano en speelt een prachtig stuk.

Dit stuk heeft geen naam, aangezien dit een improvisatie was. Iedereen lijkt verbaasd en wacht dan ook even. Ze staan de man vol bewondering te kijken en hadden dit waarschijnlijk niet achter de man gezocht. Hoe hij vol passie achter deze piano zit, daar zullen veel mensen jaloers op zijn. 

talent-voor-pianospelen

Mensen lopen langs de man en mensen blijven staan. Maar allen horen ze het prachtige riedeltje wat de man speelt. Zou hij dan toch het verkeerde beroep hebben gekozen? Want de bouwvakker heeft daadwerkelijk talent voor pianospelen.

Wij weten zeker dat hij het ver zou kunnen schoppen. Maar als dit alleen zijn hobby is en het alleen hierbij wil laten is dat natuurlijk ook prima. De man moet doen waar hij gelukkig van wordt, of dat nou piano spelen is of bouwvakker zijn! 

Beeld Autoriteit: Brendan Kavanagh | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts