4-jarig meisje gaat vol zelfvertrouwen podium op om Sinatra klassieker te zingen – Doet het publiek uit zijn dak gaan 😍❤️


4-jarig meisje gaat vol zelfvertrouwen podium op om Sinatra klassieker te zingen – Doet het publiek uit zijn dak gaan. 4 jaar en al zo muzikaal het is niet te geloven, je wordt letterlijk omver geblazen door de talent van dit meisje.

4 jaar is een belangrijke leeftijd. Je gaat dan van de peuterschool naar de basisschool, de eerste echte stap naar een succesvolle toekomst. Waar de één nog tot groep 2 speelt met blokken, is de ander al een stuk verder in zijn ontwikkeling. Ook is de één erg muzikaal en kan de ander alleen maar met een triangle overweg. Een enkeling is zo buitenaards muzikaal dat je alleen maar met grote verbazing kan genieten van haar talent. 

muzikaal 1Bovenstaande illustratie: bron

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van Sofie die zo muzikaal is onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Het 4-jarige meisje genaamd Sofie is zo een geval. In de show van Steve Harvey doet zij het nummer ‘I did it my way’ van Frank Sinatra. Sinatra was een fenomenale zanger en om een nummer van hem te doen is al een hele opgave, en al helemaal wanneer je pas 4 jaar bent.

muzikaal

Wanneer Sofie de eerste noot laat klinken ben je al verkocht. Het kleine meisje is zo muzikaal en heeft al zoveel talent op 4-jarige leeftijd dat er nog een hele mooie toekomst als zangeres in vooruitzicht ligt. Wat vind jij van haar stem? Laat van je horen in de reacties op Facebook en geef dit muzikaal talentje een cijfer!

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=7-rK3vmj8qQ[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts