Talentvolle klant speelt ‘piano duet’ met verkoper en ze klinken samen geweldig


Een piano op openbare plekken kan soms geweldige duetten opleveren, waarbij het net lijkt alsof de tijd even stilstaat voor alle mensen die staan toe te kijken. 

CostCo Piano Girl is een vrouw met een YouTube kanaal. Ze beschikt over een fenomenaal talent voor piano spelen en dat doet ze dan ook maar al te graag. Op haar kanaal zijn video’s te vinden waarin zij piano speelt, maar een speciale video springt eruit. duet-spelen-3

De vrouw was aan het winkelen en zag daar een piano staan en ging erachter zitten. Op dat moment was Justin Romanowich aan het werk en hij nam plaats achter de piano naast de vrouw. Zonder af te spreken begonnen ze allebei het bekende nummer ‘Someone like you’ van Adele te spelen. 

Het is mooi om te zien dat er heel veel mensen in de winkel erg onder de indruk zijn van het duet. Tegenwoordig heeft bijna iedereen haast, maar daar is op deze beelden absoluut geen sprake van. Iedereen die langsloopt, stop wel even om lekker te genieten van dit magische optreden.  duet-spelen-2

Een van de mooiere momenten van de video is de vader die samen met zijn zoontje staat te dansen. Bij deze man is het heel duidelijk om te zien dat hij intens aan het genieten is. Een minder puntje zijn de kinderen op de andere piano’s tegenover de vrouw en de man. duet-spelen-1

Deze waren keihard op de piano’s aan het slaan, waardoor je het mooie duet een stuk minder goed hoorde. Op dat soort momenten moeten ouders even ingrijpen. 

De mensen die hier even gingen winkelen zijn getrakteerd op een muzikaal hoogstandje. De costco piano girl en de verkoop meneer zijn in één klap beroemd geworden, want de video is inmiddels meer dan 14 miljoen keer bekeken.

Vond je de onderstaande beelden ook zo mooi klinken? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts