Vrouw bouwt een bar in achtertuin voor echtgenoot en neemt camera mee voor tourtje


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Soms wordt er gezegd dat vrouwen niets in elkaar kunnen zetten, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Meerdere mensen zouden dat alleen moeten in zien! Als je deze video ziet, zie je dat dat helemaal niet waar is.

Wij hopen dan ook, dat veel mensen na deze video daar anders tegenaan kijken. 

bar-in-de-achtertuin-2

Jayne Tapper, 48, creëerde de ultieme oplossing om haar man thuis te houden. Ze is een slimme vrouw, die de manier bedacht om haar man thuis te houden. Haar man hield ervan om naar de plaatselijke bar te gaan en zijn avonden daar door te brengen.

Daarom maakte zij haar eigen bar genaamd “The Doghouse” in de achtertuin voor hem. Hiermee slaagde ze erin om haar man meer thuis te houden. Hij spendeert nu bijna al zijn tijd in the doghouse.

De gegeven naam wordt volledig volbracht, aangezien er nu af en toe beruchte feestjes vol drank plaatsvinden. 

bar-in-de-achtertuin

Jayne, een verpleegster, zei: “Mijn man Paul, 53, een ingenieur, was hield er altijd al van om naar onder de lokale bevolking te komen, en het leek alsof ik hem nooit thuis kon houden.”

Paul houdt van gezelligheid en mensen, maar nu hoeft hij dat niet meer buitenshuis te zoeken. Hij kan regelrecht zijn tuin inlopen en daar staat hij al voor zijn eigen bar. Een droom die uit is gekomen, voor niet alleen Paul maar ook voor Jayne! En het heeft Jayne maar vijf maanden gekost!

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts