Wist jij dat Patrick Swayze zo kon zingen? Zijn voorstelling van deze ‘70 klassieker zal je kippenvel bezorgen 😍❤️


Wist jij dat Patrick Swayze zo kon zingen? Zijn voorstelling van deze ‘70 klassieker zal je kippenvel bezorgen. Als je het over romantische liedjes hebt dan hoor je dit nummer zeker te benoemen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van Patrick Swayze die aan zingen is onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.

Door de jaren heen hebben heel erg veel artiesten getracht om een romantisch liedje te schrijven. Dit is natuurlijk niet gek, want romantische liedjes scoren nu eenmaal goed in de hitlijsten.

Toch is dit vaak niet de enige reden waarom artiesten zich op dit soort liedjes storten. In muziek kunnen de artiesten vaak namelijk hun emoties kwijt en laat de liefde nu net één van de sterkste gevoelens zijn. Prachtig om daar een liedje over te schrijven natuurlijk.

Meer over het filmpje: In deze video zijn Patrick Swayze en Larry Gatlin te horen. Deze twee mannen staan misschien niet bekend om hun romantische liedjes, maar in deze video laten ze zien dit zeker wel te kunnen.

Ze zingen over het feit dat de liefde iets heel erg moois kan zijn, maar dat het tegelijkertijd ook heel erg veel pijn kan doen. Wanneer de liefde namelijk even niet met je mee werkt dat kan het heel erg veel pijn veroorzaken.

Tegelijkertijd kan het natuurlijk ook heel erg veel geluk brengen en dit is nu precies waar deze twee mannen het over hebben in dit prachtige nummer.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Dennis Simmers: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

romantische liedjes 3