Ik denk dat deze man zal bedenken voordat hij weer ongewenst aan vrouwen zit 😲🤔


Ik denk dat deze man zal bedenken voordat hij weer ongewenst aan vrouwen zit. Deze smeerlap krijgt direct na zijn daad zijn verdiende loon op de roltrap.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de vrouw en de man op de roltrap onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.

roltrap 5

In deze tijdens ligt het verkeerd behandelen van vrouwen extra gevoelig. Gelukkig stonden veel vrouwen op voor zichzelf en werden allerlei bekende viezerikken door de #metoo actie bekend.

Het was een schok hoeveel bekende mensen vrouwen verkeerd hebben behandeld. Het is niet te geloven dat het anno 2020 nog steeds gebeurd, want mannen en vrouwen horen gelijk aan elkaar te zijn.

Daarom is het goed dat vrouwen meer van zich afbijten en van die vieze mannetjes aanpakken. 

Meer over het verhaal: In deze video zien we beeldmateriaal van een metrostation van Nanning in het zuiden van China. Op het beeld zie je een jonge vrouw die voor zichzelf opkomt, nadat ze op de roltrap werd lastig gevallen door een vreemde man.

roltrap 6

De dappere vrouw sloeg de man gelijk nadat hij haar heup aanraakte. Ze liet het gelukkig niet bij de klap, maar ze sleurde de man gelijk mee om hem aan te geven bij de politie.

Dit was goed gelukt en deze video bevat ook een kort interview met het slachtoffer en met de dader.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: People’s Daily, China 人民日报: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

roltrap 4