84-jarige vrouw vindt ring in tuin en ziet al gauw van wie de ring is 😳😳


84-jarige Vrouw vindt ring in tuin en ziet al gauw van wie de ring is. Ze was de ring 13 jaar geleden verloren toen ze bezig was in de familietuin. Het verhaal hieronder is zeker het bekijken waard.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze 84-jarige vrouw en de ring onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden en familie.ring gevonden 1

De trouwring is misschien wel het belangrijkste onderdeel bij de trouwceremonie. De ring is een symbool voor het trouw zweren aan elkaar tijdens de plechtigheid.

De trouwring wordt ten alle tijden gedragen door man en vrouw en daarom wordt er vaak veel geld aan uitgegeven. Bij sommige mensen verdwijnt de ring ineens tijdens het werken of tijdens een andere bezigheid en dat is natuurlijk erg jammer.

Niet alleen voor de waarde in geld, maar vooral om de sentimentele waarde. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we het bijzondere verhaal over een verloren verlovingsring. De vrouw was de ring 13 jaar geleden verloren toen ze bezig was in de tuin van haar familie.

ring gevonden 2

Ze was allerlei soorten groenten aan het planten. Toen ze erachter kwam dat ze de ring was verloren kon ze hem nergens meer vinden.

Totdat ze pas geleden weer bezig was in de tuin. Plotseling zag ze een peen met daaromheen haar diamanten ring. De wortel was tussen de ring door gegroeid. Het is een verhaal dat je niet zal geloven totdat je het beeldmateriaal ziet, zeker kijken dus!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CTV News: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ring gevonden 3