Belangrijk: Waarom je nooit je voeten op het dashboard van je auto moet plaatsen tijdens het autorijden! 😲😱


Waarom je nooit je voeten op de dashboard van je auto moet plaatsen tijdens het autorijden. Dit is iets wat je ook zou moeten leren tijdens je rijles. Het kan namelijk heel veel levens schelen wanneer iedereen dit weet!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de waarschuwing onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden.

rijles 2

Het belangrijkste doel van het hebben van rijles is natuurlijk dat je leert hoe je veilig een auto kunt besturen. Voor veel mensen neemt dit best wel wat tijd in beslag, omdat het besturen van een auto nu eenmaal niet zo makkelijk is als dat het lijkt.

Het liefst slaag je in één keer natuurlijk, want dan scheelt je heel erg veel geld. Het doen van examen kost namelijk een berg met geld en deze berg met geld geef je het liefst maar één keer uit.

rijles 1

Je wilt natuurlijk wel wat geld overhouden om na het behalen van je rijbewijs een auto te kopen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien waarom je nooit je benen op het dashboard van de auto moet leggen. Het is natuurlijk wel zo dat dit heel erg lekker ligt, maar je bent je misschien niet bewust van het gevaar.

rijles 3

Wanneer de auto namelijk in botsing komt met een andere auto en de airbag klapt uit, worden je benen keihard naar achteren gegooid. Dit kan zowel funest zijn voor je benen als je voor je gezicht waar ze in kunnen belanden.

Heel erg gevaarlijk dus en daarom zou iedereen dit ook met zijn of haar rijles moeten leren.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: USA TODAY: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

rijles 1