Politie geeft dashcam beelden vrij van ongeval: Dit is hoe een dronken rit eruitziet 😲😲


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Politie geeft dashcam beelden vrij van ongeval: Dit is hoe een dronken rit eruitziet. Alcohol en deelnemen aan het verkeer is geen goede combinatie. Deze video is het bewijs dat het maar goed is dat een rijbewijs ingevorderd wordt na zo een actie. Deze beelden dienen als waarschuwing en niet als entertainment.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de dashcam beelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Iedereen zou de gevaren moeten weten van rijden onder invloed.

rijbewijs ingevorderd 2

Wie houdt er nou niet van een lekker biertje drinken op een leuk feestje? Iedereen weet dat wanneer je alcohol hebt genuttigd je niet meer mag deelnemen aan het verkeer.

Dit is uit veiligheidsredenen voor jezelf, maar wat nog veel belangrijker is is de veiligheid van andere weggebruikers. Toch besluiten veel mensen om gewoon in de auto te stappen als ze al veel te veel alcohol op hebben.

Het is een erg onverstandige beslissing en de gevolgen zijn vaak niet te overzien. In principe is het feit dat je rijbewijs wordt ingevorderd nog het beste wat je kan overkomen, want sommige moeten het met ernstige verwondingen en soms zelfs met de dood bekopen. 

Meer over het filmpje: In deze video zijn we getuigen van een dronkemansrit. Deze schokkende beelden tonen de reis van een vrouw die teveel alcohol had genuttigd om nog te mogen rijden.

rijbewijs ingevorderd 3

De beelden zijn opgenomen door haar eigen dashcam en het is bizar om te zien. In de eerste minuut zien we de vrouw al een paar vreemde manoeuvres maken, die maar net goed aflopen.

Uiteindelijk knalt ze achterop een stilstaande auto en dat is misschien maar goed ook, want hierdoor heeft ze niemand anders kunnen verwonden.

De beelden zijn vrijgegeven door de politie van Sussex in Engeland om de gevaren aan te geven van het rijden onder invloed van alcohol. Van de vrouw is haar rijbewijs ingevorderd, dus die kan voorlopig niet meer de weg op en hopen dat ze er van heeft geleerd.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Sussex Police: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
rijbewijs ingevorderd