3-jarig meisje gevonden na 15 uur vermissing – Politie verbijsterd als ze haar redder zien 😲🤔


3-jarig meisje gevonden na 15 uur vermissing – Politie verbijsterd als ze haar redder zien. Een gedeeltelijk blinde en dove hond zorgde voor een hele bijzondere redding van het meisje. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze heldhaftige redding van het meisje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

redding 2

Honden zijn hele goede speurneuzen. Daarom maakt de politie ook veel gebruik van honden. Dit is voor allerlei soorten zaken, het kan gaan om het opsporen van drugs in containers, maar ook voor de redding van verdwenen mensen.

Ze zijn in veel dingen erg handig, daarnaast zijn het ook enorm trouwe dieren die bij je zullen blijven tot het laatste moment. Natuurlijk zijn de politiehonden enorm goed getraind, maar ook zonder training kunnen honden erg handig zijn. 

Meer over het filmpje: En dat wordt bewezen in deze video. Een gedeeltelijk blinde en dove hond zorgde voor de redding van een 3-jarig meisje, doordat hij reddingswerkers naar het meisje toe leidde.

redding 3

Het meisje was ongeveer 15 uur vermist, nadat ze samen met de 17-jarige hond verdween van het terrein van haar familie.

De hond genaamd Max bleef bij het meisje tot de redders haar hadden bereikt. De redders, waaronder veel familieleden, vonden haar ongeveer een anderhalve kilometer van haar huis in het heuvelachtige en ruige terrein, meldde de politie.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

redding 1