Ouders adopteren verwaarloosd meisje en realiseren waar ze 7 jaar ‘geleefd’ heeft 😢❤️


Ouders adopteren verwaarloosd meisje. Falen te realiseren wie het is, tot het te laat is. Een pleegkind adopteren is zo makkelijk nog niet, maar deze ouders laten het zeker lukken!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze ouders met hun adoptiekind onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden.

pleegkind adopteren 3

Een pleegkind adopteren is iets waar heel erg veel tijd in gaat zitten. Natuurlijk kost het gereed maken van al het papierwerk heel erg veel tijd, maar ook kost het onwijs veel tijd om een echte band met het kind op te bouwen.

Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat het kind zijn nieuwe ouders ook echt zal gaan accepteren. Als ouders moet je hier veel tijd insteken, maar je moet het kind ook zeker niet forceren om bepaalde dingen te doen. Dat zal hoogstwaarschijnlijk averechts werken.

pleegkind adopteren 2

Meer over het verhaal: In deze video zijn Bernie en Diane te zien. Een pleegkind adopteren leek hun een goed idee, maar de reden hierachter is toch wel hartverscheurend te noemen.

pleegkind adoptern 1

Het kind dat ze geadopteerd hebben heeft namelijk de eerste zeven jaar van het leven in zeer slechte omstandigheden moeten leven. Dit deed Bernie en Diane zoveel pijn om te zien dat ze besloten om het kind te adopteren.

Gelukkig bestaan er dus zulke mooie mensen als Bernie en Diane, want zij hebben echt het leven van een kind weten te redden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The 700 Club: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pleegkind adopteren 3