Voer deze test thuis uit: ‘Wat de vorm van je duim verklapt over je persoonlijkheid’ ❤️👍


Leuke en handige informatie: ‘Wat zegt de vorm van je duim over jouw persoonlijkheid?’ Deze online persoonlijkheidstest kan je gewoon thuis uitvoeren en het klopt nog ook!


Belangrijke tip:
Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de verschillende soorten duimen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de handige en informatieve beelden bekijken.
online persoonlijkheidstest 3
De duim is de belangrijkste vinger in de hand, want zonder duim kun je bijna helemaal niets vastpakken.

Maar los van het feit dat de duim enorm makkelijk is in het gebruik van dingen, kan een duim ook gebruikt worden als online persoonlijkheidstest.

Van je duim kun je dus hele verhalen lezen die allemaal feiten brengen over jouw eigen persoonlijkheid. 

Meer info over de beelden: In dit filmpje legt een vrouw genaamd Ellen Goldberg van SchoolsofOracles uit hoe je je eigen duim kan gebruiken als persoonlijkheidstest en heb je de online persoonlijkheidstest niet meer nodig.

online persoonlijkheidstest 1

De duim bestaat uit 3 verschillende secties, namelijk ‘will, emotion en logic.’

En die zijn af te leiden aan het eerste vingerkootje, het tweede vingerkootje en het derde vingerkootje ook wel venusheuvel genoemd.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Howcast: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

online persoonlijkheidstest 4